Baltes®

Mondopoint Mondopoint®-järjestelmää käyttämällä varmistetaan, että BALTES® kengät sopivat täydellisesti kaikille käyttäjille.
Kaikki kengät ovat saatavana viidellä eri lestinleveydellä (9-13).
Mondopoint-taulukko

PAS PAS tulee sanoista "Permanently Antistatic Shoe". Kengät jotka on merkitty PAS-merkillä ovat antistaattisia ja siten soveltuvat käytettäväksi tiloissa joissa on rajähtäviä kaasuja tai muita kipinästä helposti syttyviä materiaaleja.

DryBest OUTLAST®-kalvo luo "mikroilmaston" kengän sisälle. OUTLAST® pystyy varastoimaan jalan luovuttaman lämmön rakenteisiinsa ja taas jalan jäähtyessä vapauttamaan lämmön takaisin kengän sisälle. Tämä luonnollisesti lisää kengän käyttömukavuutta ja vähentää huomattavasti hien muodostusta.
Tarkempaa tietoa OUTLAST®-kalvosta

Sympatex SYMPATEX®-kalvo on täysin vedenpitävä ja se estää myös bakteerien ja useimpien liuotinaineiden tunkeutumisen kengän sisään. SYMPATEX®-kalvo antaa jalan kuitenkin hengittää ja se kykenee siirtämään kosteuden kengän sisältä ulos.
SYMPATEX®-kalvo on tehty luonnon omista materiaaleista ja siksi se on täysin kierrätettävä. Hajotessaan siitä vapautuu ainoastaan hiiltä, happea ja vetyä. SYMPATEX®:illä on Öko-Tex Standard 100 sertifikaatti, tämän luokituksen saaneet materiaalit ja tuotteet soveltuvat hyvin jopa vastasyntyneenkin käyttöön sekä herkkäihoisille ja allergisille.
SYMPATEX®-kalvon etuna muihin merkkikalvoihin verrattuna on se, että siinä ei ole lainkaan huokosia jotka voivat tukkeutua, täten SYMPATEX®-kalvolla suojatut vaatteet ja jalkineet säilyttävät ominaisuutensa vuodesta toiseen.
Tarkempaa tietoa SympaTex®-kalvosta

Linkkejä:(aukeavat uuteen ikkunaan)
SYMPATEX®-kotisivu
SYMPATEX® Wikipediassa

BOS BOS-merkki kertoo, että kenkä on Baltes®-merkkinen ja siinä käytetään OUTLAST® ja SYMPATEX®-kalvoja.

Bos-selite

DryBest

DRYBEST®
- antibakteerinen
- hengittävä
- estää hajun muodostusta
- täysin värinpitävä
- erittäin hyvin kulutuksen kestävää
- imee tehokkaasti kosteutta


Viiltosuojattu Tämä merkki kertoo tuotteen olevan viiltosuojattu
esim. GAMMA PRO, Kevlar®-kalvo, Suojausluokka 1, 20m/s

Palomiehen piktogrammi PALOMIEHEN PIKTOGRAMMI
Palomiehen piktogrammi on sammutusjalkineen pakollinen hyväksymismerkintä. Ilman piktogrammia olevaa jalkinetta ei saa käyttää sammutus- ja pelastustyössä.
Kaikki Baltes -sammutusjalkineet täyttävät uusimman palokuntanormin EN15090:2006 tiukimmat vaatimukset ja niissä on virallinen hyväksymismerkintä, ns. palomiehen piktogrammi. Lisäksi ne ovat CE-hyväksyttyjä S3-luokan turvajalkineita joissa on lämpöeristetty teräskärki ja teräspohja. Jalkineet täyttävät eurooppalaisten normien
EN 344 ja EN 345 vaatimukset.


Yhteyshenkilö:Ville-Pekka Suorsa